Maalaustyöt Rovaniemellä – 

kodin pinnat siisteiksi

Easy Remontit Oy hoitaa maalaustyöt yksityiskodeissa, taloyhtiöiden tiloissa ja erilaisissa yritys- ja liiketiloissa kaikkialla Rovaniemen seudulla. Jos etsit maalaustöiden varmaa ammattilaista, ota meihin yhteyttä. Takaamme siistin ja kestävän maalausjäljen! Annamme mielellämme myös lisätietoa maalauspalveluistamme.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Monipuoliset maalaustyöt koteihin ja yrityksille

Kaipaako kotisi pientä pintaremonttia tai suurempaa ilmeen uudistusta? Me maalaamme ammattitaitoisesti kaikki kodin pinnat. Tiimimme maalaa esimerkiksi kotien ja liiketilojen seinien sisä- ja ulkopinnat.

Maalauspalveluihimme kuuluvat mm. seuraavat työt:

  • sisäpintojen maalaus

  • ulkopintojen maalaus

  • terassien maalaustyöt

  • saunan seinien käsittely

  • lattiamaalaus

  • kattojen maalaus

  • kosteiden tilojen esim. kylpyhuoneen maalaus.

Etsitkö maalauspalvelua, jota emme ole maininneet? Kysy meiltä lisätietoja maalauspalveluistamme! Tavoitteemme on tyytyväinen asiakas, joten pyrimme palvelemaan kotitalouksia, yrityksiä ja taloyhtiöitä kaikenlaisissa maalaustarpeissa.

Suuret ja pienet maalaustyöt luotettavasti

Easy Remontit Oy on asiantuntija sekä ulko- että sisätilojen maalaustöissä. Jos kaipaat rivakkaa ja huolellista maalaria pintojen siistijäksi ja kotisi tai yrityksesi ilmeen uudistajaksi, ota yhteys osaavaan tiimiimme!


Tartumme mielellämme suuriinkin maalaushankkeisiin ja uudistusprojekteihin ja työskentelemme paitsi yksityiskodeissa myös yritys- ja liiketiloissa. Teemme siistiä, tyylikästä jälkeä. 


Työskentelemme kaikissa kotien ja yritysten tiloissa ja maalaamme seinien lisäksi esimerkiksi katot ja lattiat. Käsittelemme tarvittaessa myös esimerkiksi saunasi seinät ja maalaamme kylpyhuonetilat. Meillä on tarvittava asiantuntemus kosteissa tiloissa työskentelyyn. 
Pyydä arvio maalaustöistä!

Vältä remonttihommien turha stressi ja jätä kotisi tai yrityksesi maalaustyöt meille. Saat kauttamme maalaustyöt alusta loppuun. Hoidamme huolellisesti myös loppusiivouksen. 


Toteutamme kaikki maalaustyöt sataprosenttisen turvallisesti ja työskentelemme yksityiskodeissa asukkaiden toiveita noudattaen. Pyrimme siihen, että työskentelymme häiritsee sinun ja perheesi arkea mahdollisimman vähän.


Tuomme mukanamme kaikki maalaustöissä tarvittavat välineet. Älä epäröi pyytää apuamme maalaustöihin Rovaniemellä ja lähialueilla!

Yhteystiedot

Luota ammattilaiseen, joka tekee maalaustyöt kerralla siististi. Soita ja kysy lisää!

Ota yhteyttä