Uudista keittiösi ilme – keittiöremontit Rovaniemellä

Kaipaatko keittiöösi uutta ilmettä? Haluatko uudistaa keittiösi kokonaan vai raikastaa pintoja? Easy Remontit Oy hoitaa ammattitaidolla keittiöremontit laidasta laitaan Rovaniemen seudulla. Rakennamme lisäksi toimivia säilytysratkaisuja keittiöihin ja muihin kotien ja yritysten tiloihin, kuten moderneja ja toimivia vaatehuoneratkaisuja. Kysy lisää!

Ota yhteyttä

Keittiöremontit nopeasti ja luotettavasti

Onko sinulla jo visio uudesta, toimivasta ja nykyaikaisesta keittiöstä? Pyydä meidät apuun, niin herätämme näkemyksesi henkiin. Suunnittelemme uuden keittiösi yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. Autamme valitsemaan toimivat ratkaisut ja huonekalut juuri sinun keittiöösi. Saat meiltä asiantuntevat vinkit ja opastuksen keittiön uudistuksia varten.


Toimitamme sinulle suunnittelukuvat ja 3D-mallit uudesta keittiöstäsi yhteistyökumppaniemme avulla. Kuvien pohjalta pääset kommentoimaan, mitä haluaisit suunnitelmiin lisätä. Kun olet tyytyväinen suunnitelmaan, alamme toteuttaa remonttia.

Toteutamme keittiöremontit tarpeen mukaan alusta loppuun. Sähkö- ja putkityöt teetämme luottavilla alihankkijoillamme.

Toimivat säilytysratkaisut kodin kaikkiin tiloihin

Säilytysratkaisut tekevät kodista toimivan. Unelmoitko esimerkiksi vaatehuoneesta, jossa jokaiselle vaatteelle ja asusteelle on oma paikkansa? Me rakennamme toiveidesi mukaisen vaatehuoneen.

Saat kauttamme myös erilaiset vaatekaapit ja säilytystilojen liukuovet. Autamme valitsemaan hyllyt, jotka sopivat juuri sinun kotisi mittoihin ja tarpeisiin. Tarjoamme erilaiset säilytysratkaisut mittatilaustyönä, joten voimme ottaa kaikki toiveesi huomioon suunnitteluvaiheessa. Toteuta haaveidesi säilytysratkaisut meidän avullamme!

Rakennamme säilytysratkaisuja myös yritysten tiloihin. Pyydä meidät tutustumiskäynnille, niin pääsemme käynnistämään suunnittelutyöt ja antamaan tarkan hinta-arvion!

Tutustu myös maalaustöihimme

Pyydä tarjous keittiöremontillesi!

Rakennamme uudet keittiöt ja säilytysratkaisut avaimet käteen -periaatteella, ja siivoamme tietenkin kaikki jälkemme. Pyydä tarjous keittiöremontistasi tai unelmiesi säilytystiloista. Hoidamme koko paketin alusta loppuun. Jos keittiösi ei vaadi suurta remonttia tai laajaa uudistusta, teemme huolella myös pienemmät pintaremontit. Palvelemme kaikkialla Rovaniemen seudulla. Ota yhteyttä jo tänään!

Kysy lisää!

Keittiö on kodin sydän – me teemme siitä toimivan. Pyydä tarjous keittiöremontille!

Ota yhteyttä