Tyylikkäät ja huolelliset kylpyhuone- ja saunaremontit Rovaniemellä

Easy Remontit Oy toteuttaa kylpyhuone- ja saunaremontit vahvalla ammattitaidolla kaikkialla Rovaniemen seudulla. Uudistamme saunasi ja kylpyhuoneesi täysin ja hoidamme myös pienemmät remontit. Hallitsemme turvallisen työskentelyn kosteissa tiloissa – voit luottaa työmme jälkeen. Kysy lisää!

Pyydä hinta-arvio remontille

Laadukkaat kylpyhuoneremontit

Kokenut tiimimme toteuttaa laadukkaat ja varmasti turvallisesti tehdyt kylpyhuoneremontit. Jos sinulla on idea uudesta kylpyhuoneesta, me osaamme auttaa ja opastaa sinua valitsemaan parhaat ratkaisut ja materiaalit. Työskentelemme aina asiakkaamme toiveiden ja budjetin puitteissa.


Hoidamme kylpyhuoneremontit alusta loppuun pohjatöineen ja laatoituksineen. Toteutamme myös tarvittavat putki- ja sähkötyöt yhteistyökumppaneidemme kautta. Saat kauttamme kylpyhuoneen kaikki pinnat ja kalusteet.


Älä epäröi pyytää apuamme kylpyhuoneremonttiin. Suunnitellaan yhdessä toimiva ja tyylikäs kylpyhuone!

Saunaremonttien luotettava osaaja

Kylpyhuoneremonttien ohella hoidamme myös saunojen remontit ja täydelliset uudistukset. Panosta rentouttavaan saunahetkeen ja suunnittele avullamme toimiva, nykyaikainen sauna!

Hoidamme saunaremontit alusta loppuun. Teemme mm. kaikki remontin vaatimat pohjatyöt ja laatoitukset. Yhteistyökumppaniemme avulla saat myös putki- ja sähkötyöt. Suunnittelemme yhteistyössä asiakkaan kanssa saunan valaistuksen ja myös asennamme sen.

Teemme ja toimitamme myös saunaan lauteet asiakkaiden toiveiden mukaan. Luotettavien alihankkijoidemme kautta saat saunaasi myös kestävän kiukaan. Kaikki saunaremontit tehdään aina asiakkaan toiveet edellä – sinun näkemystäsi kunnioittaen!

Tutustu myös keittiöremontteihimme

Pyydä tarjous kylpyhuone- tai saunaremontista!

Jos mietit, vaatiiko saunasi tai kylpyhuoneesi täydellistä uudistusta vai pientä remonttia, pyydä meidät paikan päälle. Arvioimme tilanteen ja annamme hinta- ja aikatauluarvion remontista.

Suunnittelemme remontit mielellämme yhteistyössä asiakkaan kanssa niin, että lopputulos on varmasti mieleinen. Jos haluat, toteutamme remontin alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella niin, että tehtäväksesi jää vain nautiskella uudesta kylpyhuoneesta ja saunasta.

Kysy lisää kylpyhuone- ja saunaremonteistamme Rovaniemen seudulla!

Pyydä hinta-arvio remontille!

Luota kosteiden tilojen remonteissa varmaan osaajaan. Kysy lisää kylpyhuoneremonteistamme!

Ota yhteyttä